Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Határ út és Nyugati között

2009.08.18

50-es, túl csinos, csokibarna, fekete miniruhás nő, a haja nagyon sok, nagyon fekete, nagyon fel van tupirozva, és érzem a 100 forintos boltban vásárolt hajlakk illatát. A nő nem néz ki olcsónak, a cipő teszi az embert, piros hegyes olasz bőrcipője van.

A következő egy 60-as, 2 méter magas bácsi. Ő nem azt gondolja magáról, hogy bácsi. A felesége turkálta neki a a vászon nadrágot és a vászon inget, a kis sportos táskáját nem tudom hova tenni. Lábujjközé bemenő bőr papucs (árulkodó!). A feje búbján nincs haj, a maradék idegesítően kicsit hosszúra hagyva. Szemüvege alsó lencséjén keresztül saját maga által írt könyvet olvassa nagy megelégedéssel. A képről tudom, ami a hátán van.

A harmadik hölgy 1.60 magas, 70 körüli, kb. 35 kiló. Nagyon szétjárt kényelmes papucs, összetákolt buggyos, kicsit piszkos fekete nadrág, kivasalt kockás márkás ing, és egy szinte darabokban heverő kínai bőrutánzat táska. A keze eres, az ujjai bogosak, a körmei tiszták. A feje... a feje arisztokrata szabású, a szeme meleg tekintetű és mély. Félhosszú ősz haja van. Szembe vele egy modern, mindenhol-tele-piercinggel fekete pár ül. Végignézi őket, és látszik a szemén, hogy nem ítéli el, nem gondol rosszat, csak tudomásul veszi. 3 megállót ül velem szemben, ezalatt az idő alatt is elalszik, nagyon fáradt. A nyugatinál lepattan és meglepő keserű energiával elindul a felszínre.